Hier hebben we lang op gewacht!

Sommige magazines verschijnen niet elke maand, maar slechts 3 of 4 keer per jaar. Voor de lezers is het telkens lang wachten vooraleer het nieuw nummer van hun favoriete blad is verschenen.

Ook onderstaande magazines waren het wachten waard!

Espanje!

Espanje! is een reis- en cultuurmagazine over Spanje.In het nieuwste nummer een artikel over Cuenca, Toledo, Alcalá de Henares, Salamanca, Ávila en Segovia. Allemaal steden die door de UNESCO tot werelderfgoed zijn verklaard en die perfect te combineren zijn met een bezoek aan de Spaanse hoofdstad. We verkenden ook Madrid zelf en geven tips voor een bezoek aan de leukste wijken. Ook biedt dit nummer volop ideeën voor fiets- en wandelvakanties langs wijngaarden, kloosters, ravijnen en in bijzondere natuurgebieden.  en Tarragona en in Cantabrië, het authentieke noordwesten aan de Sint-Jacobsroute.

So Britisch & Irish!

So British & Irish! met reisverhalen, fotoreportages over natuur en cultuur, verhalen uit de Britse en Ierse historie, lifestyle en typisch Britse en Ierse tradities en producten. Natuurlijk wordt er aandacht besteed aan de talrijke evenementen, wetenswaardigheden en nieuws. Voorts zullen vaste rubrieken als So….news en So….culinair, lifestyle, en column niet ontbreken.

Nordic

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur. Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.